top

Despre Noi

slide3gri

 

Staff Consulting & More

Believes: Interesul companiei pentru angajații săi, se manifestă prin modul de colaborare cu acestia, începând din momentul recrutării și selecției și continuînd cu angajarea, integrarea noului angajat și desfășurarea relației de muncă. Asociată cu progresul companiei, este  dezvoltarea continuă a angajaților, mediul de lucru și condițiile de securitate și sănătate în muncă. Resursa umană, continuă să fie cea mai importantă resursă a companiei, chiar și după încetarea relației de muncă cu aceasta.

 

Suntem o companie relativ tânără, dar cu experiență și inițiativă, orientată pe dezvoltarea și optimizarea relației unei companii cu staff-ul său. De peste 10 ani, activăm în domenii în care resursa umană este pionul principal: relații de muncă/resurse umane, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență, formare profesională și dezvoltare și evaluare de competențe profesionale.

 

Domeniile cu care interacționăm, în timpul colaborăii cu clienții noștri, ne conferă experiență variată, chiar și în cele mai de actualitate domenii, cum ar fi industria energetică.

 

La baza experienței companiei, este pregătirea profesională și experiența individuală a echipei în domeniile în care activăm, și în domenii adiacente și complementare activității pe care o desfășurăm.

 

Astfel, în echipa noastră vei găsi experți în domeniul securității și sănătății muncii, evaluarea riscurlor de accidentare și îmbolnăvire profesională, resuselor umane, situațiilor de urgentă, fomării profesionale, protecția mediului, managementul securității, sănătății și al realțiilor de muncă, managementul proiectelor, management finaciar, competențe antreprenoriale, management general, inginerie industrială, etc.

 

De-a lungul timpului ne-am descoperit valorile, pe care le menținem și le aplicăm în fiecare clipă: promtitudine, adaptabilitate, profesionalism, performanță, confidențialitate.

 

Astfel, ne luăm în serios misiunea de a răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor dumneavoastră, să ne adaptăm și să implementăm cu profesionalism soluțiile, conferind perfomanță, în condiții de maximă confidențialitate.

Acest site a fost realizat in cadrul proiectului Upgrade acces broadband și infrastructură IT la SC Staff Consulting & More SRL", cod SMIS 45101, implementat de S.C. Staff Consulting & More S.R.L., perioada 28 iunie - 27 septembrie 2014, proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 2TIC3.1.1/028/6/25.06.2014 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

© 2017 Staff Consulting & more. All Rights Reserved.